Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haiku19okt20.2

Kanalen låg blank.
Metande människor som
ej ville få napp.




Bunden vers (Haiku) av Algotezza VIP
Läst 348 gånger och applåderad av 4 personer
Utvald text
Publicerad 2020-10-19 12:16



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
Gillar denna bilden mycket.
Rofylld på många sätt.
2020-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP