Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EPITETAS 12.

Namnen är många men slutsatsen en, skall du synas i media, så kom till oss. Staden blev ursprungligt danad av tungmetallernas mästare.

Bajs är bajs, förblir så härligt najs.
Ger ett upptjackat sting i vattengroggen.

Grannen blev, skandal, skandal, infiltrerings dammen, för vårt dagliga vatten.

Ligger fridfullt och i grusås mediterar över sin framtids gudadryck.

Campusstaden finner sin lösning, medan avfallshögen tungmetalls fylld skall växa.

Myndigheterna käxa, vart säckarna vita skall flyttas för att fortsatt få gifterna läcka.

Vilket namn vi nu ge Staden som tiggarmunkarna skapat. Praktiserande gudomlig överlevnadskonst, i läkedomens tecken.

Logotypen blir: Lektuna. Retuna, Kräktuna.

© Bosse 20 oktober 2020.




Prosa (100-ordare) av Bossepoet från Österbotten
Läst 149 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-20 08:29



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Satir med sting
från dåtid intill
högfärdig nutid ?



2020-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten