Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

... ... ... Kompass ... ... ...




I ljus
kärleken
obehindrad
kraftfull
mjuk












Tro-hopp-kärlek

AiA Maria den fria




Fri vers (Fri form) av AiA Maria den fria
Läst 229 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-10-22 18:02



Bookmark and Share


  den nakna poeten
vad ska jag säga Bravo !!! som vanligt
2020-10-24

  Kungskobran VIP
Mjuk och skön
är kärlekens lön
2020-10-22

  Sparvögat VIP
Kärlek i ljusets väg så vackert...
2020-10-22

  Koloristen
Den hittar alltid rätt.
2020-10-22
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria