Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svarta solar av ömhet







 



Nakna glödande ansikten

Ansikten utan mask, utan

ett uns av förställning

Ögon som svarta solar

hos stolta människor

som har fått växa sig

starka i näringsrik jord

Människor vars trasighet

har läkts och förvandlats

till en violett rymd av glädje,

kreativitet, och en kärlek

stark och kompromisslös

Vakna och seende ögon

som svarta solar älskande

Världen skulle kunna vara

en frisk plats att leva i.












 




 





Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 89 gånger
Publicerad 2020-10-28 12:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP