Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnets famn







 



2000 guldfärgade jublande gorillor i en oändlig kulvert, dans och kaffe med dopp, åskvädrets uppfriskande leende på de knallröda läpparna.

Adolf Hitlers ursinniga desperation i bunkern medan generalerna dansar jitterbugg i ett skönt och oövervinnerligt nederlags gröna galopp.

Vi slungas in i en morgondag som frustar vilt hungrandes efter kärlekens och sanningens blommande kraft som vilar i ett barns famn.















 

1Lennart Lundwall


 










Fri vers (Prosapoesi) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 72 gånger
Publicerad 2020-10-28 12:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP