Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kapitulation


 



Det händer att en människa

måste ge upp för att kunna vinna.

Att man måste ge upp sitt ego

och låta Gud göra ett mirakel.

Att låta Honom vinna kriget som

man själv absolut inte kan vinna.

Kapitulation för att vinna det mest

värdefulla, och finna vägen hem.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 74 gånger
Publicerad 2020-10-28 12:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP