Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ro


 



Jag mår mycket

bättre än på 45 år.

Dom har nästan

läkt mina själsliga sår.

Har gått i Guds och

i poesins psykoterapi.

Jag känner mig

äntligen rätt så fri.

Kärleken är så skön.

Mitt jobb har gett lön.

Med lithium i kroppen

så blir livet alltmer toppen.

Mitt livs tuffa spektakel

har förbytts till ett mirakel

av kärlek, hopp och tro

Äntligen känner jag ro.




Bunden vers (Rim) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 109 gånger
Publicerad 2020-10-28 12:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP