Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


... ... ... GOD MORGON ... ... ...



















Allt gott !

AiA Maria den fria




Fri vers (Fri form) av AiA Maria den fria
Läst 243 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-10-29 06:51



Bookmark and Share


  Poeten Salvador VIP
Nuet: Förflutet Nu Faramtid
2020-10-30

  DominiQueen
Underbar energi
rakt igenom i detta
Godmorgon vackra Du
2020-10-30

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbart vackert foto och fina ord av dig!
2020-10-29

  Koloristen
Solmorgon!
2020-10-29

  Sparvögat VIP
En vacker morgonhälsning i dina ord...
2020-10-29

    Marshaln
Top of the morning!
2020-10-29

  AiA Maria den fria

Från mitt hjärta-tack!
2020-10-29

  ULJO
Godmorgon själv
2020-10-29

  Bjarne Nordbö
Lite väl positiv kanske. Trodde det var fredag : )
2020-10-29

  Bjarne Nordbö
God Morgon. Vaknar med en positiv känsla. I kärlekens ljus ska helgen tillbringas. Bo i stuga, mata höns , skriva och Yogaworkshop. Väldigt mycket allt Gott till dig. Ljusspridare Maria.
2020-10-29
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria