Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En klapp i baken

En klapp i baken kan jag förstå
är otrevligt att få
en klapp på kinden likaså
en kyss på kinden också?
kanske bäst att inte röra
då kan ingen mig beslå




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-10-30 08:41



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
det finns många andra sätt
än att börja klappa och kyssa
för att pröva om
ömsesidiga känslor
finns eller kan uppstå
2020-11-01

  bibbi ahrnstedt
Bra fångat!
2020-10-30

  AiA Maria den fria
Kanske är ögonkontakt... först...vägen

Tack!
2020-10-30

  ULJO
I dag törs man inte visa tillgivenhet. Då kommer lagens långa arm
2020-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP