Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mannens eviga skuld

Det är inte lätt att vara man i dag
man får skulden av allehanda slag
alla män dras under samma kam
det är inte lätt att vara man

Det är konstigt ändå
att kvinnorna älskar dem så
trots skam och spe
får dom ändå vara me

Bot och bättring är bra
skam och spe vill ingen ha
kvinna och man
måste älska varann

Det finns ingen annan väg ut
för att få på trakasseriet slut
kvinna och man
måste älska varann




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-10-30 08:49



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
Bra tänkt i fint flytande vers
2020-10-30

    lydriket
Surt sa rödräven om mannen i Blå hallen.

En befriande bunden vers, Kungskobran. Bravo.
2020-10-30

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande om fnurror på tråden, och om kärleken som kan lösa upp dom!
2020-10-30

  bibbi ahrnstedt
Fint tänkt, leve kärleken
2020-10-30

  AiA Maria den fria
Tänkvärt!

Det finns ”MANniskor”
o människor...
Vi är fria att välja att se människan ”naken o fri” o att vi alla bär samma-olika-lika.

Tack!
2020-10-30

  Öknens Ros VIP
Alla män är inte monster, det finns fina rekordeliga karlar också. Utan kärlek vore livet fattigt.
2020-10-30

  Feliaxel VIP
Vilken tur att alla inte är likadana
Finns många fina också
Äkta kärlek är det bästa
2020-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP