Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


... ... ... TACK-samhet ... ... ...


Praktfullt
explosivt
ögonfröjd
naturligt
välsignar
ögonblick
övergår
tillåter
cirkeln
slutas
vila
i tid
är
















Tack!

AiA Maria den fria




Fri vers (Fri form) av AiA Maria den fria
Läst 277 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2020-10-31 10:28



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Läcker bild!
2020-11-01

  Bjarne Nordbö
Ja. Ja. Ja.
2020-10-31

  Anya VIP
Tycker denna sannerligen passar just idag. I Allhelgonatider. Slutet lyfter extra.
2020-10-31

  Solstrale VIP
En bok bland gran och fur med dina ord kopplade/länkande det hela samman, sammansvuret med text och bild! Vackert så!
2020-10-31

  BenGust VIP
Fröjdeprakt för öga och själ.
2020-10-31

  Blomma-Stjärna VIP
Tack!

du visar hur enkelt vi kan koppla oss till skönheten i livet; tack!

tack för dikten, tack för bilden

tacksamhet låter mig slutas in i cirkeln av liv och bara vila i tid som är...
2020-10-31
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria