Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himlen på min hud

Min hud har fläckats av sommarhimlens alla nyanser
skära och röda plättar som sen förbyts av grått och blått
är mina enda vittnen på att jag gett dig alldeles för många chanser.
När du bänder isär mina läppar
och ser till att jag förstått
att jag är din i alla instanser.

Du viskade i mitt öra
"Du klär så fint i rött"
i din röst kunde jag höra
att du inte menade mitt läppstift,
du menade mitt kött.




Fri vers av amygdala VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-11-01 13:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

amygdala
amygdala VIP