Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Näcken och yrhättorna...


När Näcken dansar polska mellan träden..

Yrhättors dans över
markens löv

Leviterar

Tar höjd som sprakfålar
i galopp

Skakar om bland ristande
grenverk

I en slitsamt stormig
ringdans

i galet stigande takt

När Näcken dansar polska
mellan träden..




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-11-03 09:29



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
fint diktat, man blir glad och upplivad
2020-11-09

    Lena Staaf VIP
Förföriskt glatt och roligt skrivet!
2020-11-03

    ej medlem längre
Galet fint skrivet!!
2020-11-03

  Kungskobran VIP
Näcken lurar flickorna att dansa så går det som det går
2020-11-03

  Öknens Ros VIP
Här var det tjo och tjim till takten av Näckens toner!
2020-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP