Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med uppriktiga kondoleanser, Österrike.

 

På morgonen drabbades en buss med rumäner från södra Österrike på väg att lämna landet som slogs frontalt, och jag är väldigt ledsen att nyheterna tas bort eftersom de är alldeles för dåliga.de är fruktansvärt tolkningsmässig av ländernas inblandning.  Tyskland och Ungern erbjuder gränshjälp i trafikfrågorna. Och vid gränser.

en "taktisk prioritering" av den federala polisen. Men vi tar ögonkontakt med alla förare. ”Kontrollerna har skärpts vid den tysk-österrikiska gränsen. Wien-angriparen hade fängslats för terrorism, men släpptes på rättegång. Wienangriparen är en 20-årig man som hade en övertygelse för deltagande i en terroristorganisation, säger den österrikiska inrikesministern Karl Nehammer. Enligt Nehammer hade Kujtim Fejzulai, angriparen dödad av polisstyrkor, österrikiskt och norra makedoniskt medborgarskap. Nehammer betonade att bombplanen verkligen är en anhängare av den radikala islamistiska organisationen Islam State. Kujtim Fejzulai dömdes den 25 april 2019 till 22 månaders fängelse för att försöka lämna till Syrien för att ansluta sig till Islamiska staten. Den 5 december släpptes han på rättegång och gynnades av bestämmelserna i ungdomsstrafflagen, tillade ministern. Polisen genomsökte 15 hem och fängslade flera personer med länkar till angriparen, sade samma tjänsteman. Efter tisdagens terrorattack förklarade den österrikiska regeringen tre dagars nationell sorg, från tisdag till torsdag, skriver dpa-byrån. "Våra tankar och medkänsla är till offren, de sårade och deras familjer i dessa mycket svåra tider för Republiken Österrike", sade förbundskansler Sebastian Kurz vid ett regeringsmöte.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 93 gånger
Publicerad 2020-11-03 12:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP