Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom


 



Livet - en evighetslång

tillfällighet, ett

permanent

undantagstillstånd,

en förbannelse och

en välsignelse.

Sorgen är i akut

behov av kärlek,

att vara sedd, älskad

och förstådd mitt i det

det gränslösa mörkret

vars stränga kyla får

själen att förfrysa

och vars längtan hem

är en symfoni av

Beethoven.

Kom låt mig ta dig

i min varma famn

och jag ska sjunga

dig sånger från

en annan tid

och dimension

där vi kan bli

de vi är.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-04 12:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP