Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Jag häller upp kaffe i din kopp - och Du ler. Av Bengt Malmsten. Jag förstår verkligen inte hur människor med 'samma namn' samtidigt kan vara så 'int släkt med varandra'.


Kritik på en text (2101) bara ord





En sådan otäckt levande beskrivning
av någon tid på dygnet,
så där mitt i livet
och som om det kunnat hända en själv.

Som ett trevligt litet besök
i tandläkarstolen,
de är så bekväma nu för tiden,
har jag hört talas om.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-26 10:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP