Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är vi som har gjort slut på honom (shaitan shaitan..)


som något som kahlil gibran säger i profeten

man ska be också när man mår bra

efter vårt milleniala utnyttjande av guds godhet

finns det ingenting kvar

R.I.P. gud jesus han själv 0-1899




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av coronapoesi
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-06 07:06



Bookmark and Share


    Askanden
7 miljarder shaitans
shajjatin
2020-11-06
  > Nästa text
< Föregående

coronapoesi