Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ego <> självförtroende


ego illusion
dröm verklighet




Övriga genrer (Aforism) av coronapoesi
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-06 11:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

coronapoesi