Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ephemerae


blod


det är inte blodet du spiller
utan blodet du delar




Övriga genrer (Översättning) av coronapoesi
Läst 211 gånger
Publicerad 2020-11-06 11:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

coronapoesi