Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OJSAN… min text måste ha 1 (en) TITEL//

Sonetten blev inget vidare okay. Men metriken är inte (ac) o-

viktig… se även [^] ovan. En (1) matrix eller väv eller någon typ (e) av 

grid – måhända 1 (en) duk av bomull. Rutig innehåller ut (minut) och Prosa är 1 (en) o-även term. Pro finns även i (term-

en) Prolog — Program førecómmër*

// är (således) ett [1] bi-

gram. Googla eventuellt (på) grammatik(en) vb.

—— —— —— —— —— pfa… iofs… et | c. Även SMHI är okay (dB) info. Enligt pågående arbete ‹101/ /101› eventuellt är ock-

så (dB) info. 

Färg enligt poeter.se virtuellt protocoll/*

____________________________
----------------------------------------------------¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

____________________________

¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

____________________________
----------------------------------------------------
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

 

----------------------------------------------------

(RGB)

 




Bunden vers (Annat versmått) av farbror zwed
Läst 91 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-06 15:52



Bookmark and Share


  farbror zwed
3379 enligt servern (Just) Nu. Fre (Nov) och Fri føre-
cómmëR/
¯¯¯¯¯¯¯\_______________/¯¯¯¯¯¯¯

______/¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯\______
––––––––––––––––––––––––––––––


———————————————————
:··················································:

2020-11-06
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed