Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önsketänkande

Jag är ingen skadad fågelunge,
jag är en fågel-jävla-fenix
jag är solen
när den står som starkast i zenit.

Och jag är hård som granit
så när min hud är blå istället för vit
behöver du inte vara orolig
jag bad dig att gå dit.

Utslagen som sår från tusen nitar
från dina varma händer
får det kanske att se illa ut från håll,
men det var jag som krossade ditt hjärta i tusen bitar.

Men det är över nu, och det spelar ingen roll.




Bunden vers (Rim) av amygdala VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-11-06 17:42



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
du är en Gudinna
2020-11-17
  > Nästa text
< Föregående

amygdala
amygdala VIP