Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 7.11-20

Något gult
skymtar i hörnet
postbilen - ännu




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2020-11-07 14:20



Bookmark and Share


  Njord
Här är dom blå numera!
Härlig observation som vanligt
2020-11-16

  Annaemi VIP
Det är livet på landet i ett nötskal, fint och fyndigt!
2020-11-13

  Marita Ohlquist VIP
Snart får vi nog hämta posten på ett utlämningsställe någonstans.

2020-11-09

  morgonstjärna VIP
postnord vill dra in på antalet postlådor. En låda per gata ? Bra skrivet
2020-11-07

  Anya VIP
Det där sista ordet var snyggt. Effektfullt. Men är era postbilar gula? Våra är blå.
Slår mig också att detta "ännu " har en dubbelmening. Den är ännu gul eller den kommer ännu. Det är ju så osäkert med posten nu för tiden.
2020-11-07

  Kajan VIP
Aha, nu gick det upp ett ljus! Bra.
2020-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP