Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om natten- Skuggfågel - Fågelvinge- Limbo..


Dikter om natten..


Om natten

En slinga
blå rök

Stiger
ur varje
andetag

Lösgör varje
hemlös tanke

trevande
efter fäste


Skuggfågel

I skuggan
av din
solfjäder

Utslätade
anletsdrag

i sömngången
mellan
blå skuggor


Fågelvinge

Kupad
fågelvinge
över orossjäl

skyddar,vårdar
skänker sömnen ro

Limbo

Svävande
i limbo

upphängd

osynlig krok

mitt emellan
två existenser





Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-11-08 09:52



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ja helt otroligt måleri i orden med gränslandet mellan sömnen drömmen och vaken det riktiga livet ... Ångesttillstånd vakendröm nattskräck slår mig genast i tanken...
2020-11-09

    ej medlem längre
Vackra bilder målar du i mjuk svärta. Ur nattens andetag formas vingar, ord.
2020-11-08

  Maud Louise
Oändligt vackert
2020-11-08

  DavidM VIP
Bilderna målas fram, tonar fram. Det är effektivt i format och i uttrycken.
2020-11-08

    Lena Staaf VIP
Fint gestaltat vad som händer när vi glider in i sömnen.
2020-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP