Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blå vinge i månsken..


En blåvinges sång
i dur och moll

ska du höra
en månljus natt

Då du vandrar på
vägen där nedanför

Den som både är
ljus och svart

Kanske blickar du upp
mot månens sken

så bländande men kallt

Och tänker en tanke
om fågelns sång
och om tidens gång

och att du nog fått
någonting av allt...




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-11-09 08:33



Bookmark and Share


  Maud Louise
Du skriver så målande att det känns som om det är jag som går där på vägen o upplever allt - Mycket fint
2020-11-10

  Solstrale VIP
Mycket bra rakt igenom! Tack!
2020-11-09

  Briza media
Fina bilder och känslor i denna text!

2020-11-09

  Marita Ohlquist VIP
En bra text med ett fantastiskt avslut!
2020-11-09

    Lena Staaf VIP
Stämningsfullt!
2020-11-09

  Kungskobran VIP
Så fint
2020-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP