Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Före natten, efter morgonen

Min inre saga.
Liljekonvalj av pärlguld.
Min maskeradbal.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-10 19:23



Bookmark and Share


  Horace
Nästa gång jag blandar
färg, ska jag ta mig an
pärlguld. Jag har den
på näthinnan, lite åt
rosa champagne men
kanske lite ljusgrått
i och lyckas jag inte
får jag fråga Klee
eller Rembrandt
Pärlguld är fint

2020-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP