Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


... ... ... ... ... GAIA ... ... ... ... ...


Grenarnas ackompanjemang
Stammarnas balans
Rötternas kraft
Moder Jords
Helande
Närvaro
- ÄR
fri
att
tanka














Tacksamhet

AiA Maria den fria




Fri vers (Fri form) av AiA Maria den fria
Läst 175 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-11-11 14:21



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Naturens läkande kraft beskriven i din fina dikt. Att njuta av den är gratis.
2020-11-12

  Solstrale VIP
Innerligt flöde i orden, bereder plats för insupandet av naturens flöde! Just i tacksamhet!
2020-11-12

  Kungskobran VIP
Trädens rot är större än kronan
under jorden lever den sitt eget dolda liv
bland maskar och myceler
2020-11-12

  Bjarne Nordbö
Tänka. Fyll på. Från källan.
2020-11-11

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om livets träd och dess positiva inverkan!
Jag är en trädkramare.
2020-11-11

  Lustverket VIP
Så härlig bild!
2020-11-11

  Sparvögat VIP
I trädets kram känns livet nära...
2020-11-11

  Blomma-Stjärna VIP
Gott att tanka trädkraft
- tack!
2020-11-11

  ULJO
Naturens symfoni är fantastisk.
2020-11-11
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria