Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skinnskallarna

Krossat glas i tunneln
som skärvor av smaragd.
Blodsmak i munnen
Helikopterplattan är inte längre ödelagd.

Jag ser dom först som silhuetter i mörkret
deras kranier avtecknas mot kullerstensgatan, som målats av någons röda blodplättar.
Jag kan fortfarande höra ljudet av ben mot stålhätta.

Spindelväven i deras armveck
har symboliskt blivit förevigad i bläck.
Som spöken från ett 90-tal som jag aldrig tillhörde
mina vänners föräldrar minns hur dom förstörde.




Bunden vers av amygdala VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-11-11 12:42



Bookmark and Share


  Millner VIP
Gillar att du inte skriver om "klassiska" grejer.
2020-11-17

  SatansSon
gustafsson är vrickad.
2020-11-12

  Larz Gustafsson VIP
AFA:s brutalitet och terror är det tydligen inte lika angeläget att skildra.
2020-11-11

  Lottie Ålhed VIP
En dikt som känns och synliggör brutaliteten..
2020-11-11
  > Nästa text
< Föregående

amygdala
amygdala VIP