Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration: Sammanlänkade av Grävling


Den femte dimensionen

Jag lever i en skuggvärld
inget ljus behövs
skuggan finns ändå
den lever genom min ande
ovetande om rumtiden befinner
den sig i den femte dimensionen
skuggornas odödliga tillvaro




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-11-12 08:30



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Bra tagning på ett klassiskt problem. Är skuggan avsaknad av ljus? Eller har den en egen existens? Kanske eller kanske inte är själen ett dunkel, mera säkert att den lever i dunklet. Kanske den femte dimensionen, som sagt.
2020-11-12

  bibbi ahrnstedt
så spännande, har just undrat om hur det kan vara
2020-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP