Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Schackpoesi


Nr 129 "Isolano" (Schackpoesi nr 25 )

Det gömmer sig något
bortom hästarna

bortom tornen

Som ett sorgeband
ekar det mellan
bondeöarna

Kämpa med löparna
i en isolerad terräng

© Christer Johansson 2020-11-12




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-11-12 19:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP