Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bak frostat glas


Het är lågan
bak
frostat glas

Fladdrande
och sprakande
i fönsterdrag

En spikmatta
är regnet
där utanför

Här inne är
det ingenting
som stör

Bara sprakande
hettan
bak frostat glas

Som ska brinna
länge än

Är vad
mitt hjärta hör

Oavsett allt
därutanför




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-11-14 11:21



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Det gäller att hålla det störande utanför
2020-11-14

    Lena Staaf VIP
Att ta vara på den värme och det ljus man kan få. Fint skrivet!
2020-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP