Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nätet



I detta världsliga eko
är jordgloben
sinnebilden över vår
oförmåga att förstå
att ett kraftfullt fenomen
drabbat oss
Alla får vi betala för vår
girighet och destruktiva
livsstil
Många med livet
som insats




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-11-15 12:44



Bookmark and Share


  Niliboy
Sant, vi måste bry oss om varandra å söka en levande tro som skapar mening!
2020-11-20

  bibbi ahrnstedt

Ett fint påstående som är sant, det känns osäker nu att leva
2020-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP