Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kriminella poliskåren Började jaga


Eftersom

Eftersom vågade jag klaga
Kriminella poliskåren
Började jaga

Eftersom visade jag min sår
Kriminella poliskåren
Efter mig på spår


Ensamstående rysk mamma från Stockholm slumområde 71




Bunden vers av izabella wallin VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-15 13:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

izabella wallin
izabella wallin VIP