Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


skottskadad


känner skuggan före den träffar
enbart andedräkten bränns
ser att dropparna börjar att sina
och stegen blir tunga
vägen mot döden han går
han magrar och jag försöker att blunda
slaget drabbar lika hårt ändå
de var bror och syster jag hämtade
ser deras blåa ögon
hans lilla sköra kropp
och snart säger hjärtat stopp
lika svårt varje gång
var har de 15 åren tagit vägen
hans syster är mindre till växten
kommer leva över en tid
känner skuggan före den träffar
enbart andedräkten bränns




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 97 gånger
Publicerad 2020-11-15 16:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP