Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orka själv

Orkar inte andas

Dina andetag

Utan dem

Måste du orka ta

Själv




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-18 07:01



Bookmark and Share


  Millner VIP
Uppställningen känns tvetydig
Förslag: Bort med "utan". Första kommentaren visar på feltolkning. Gillar att ordet själv är ensamt.

Min hjärna är hackig.
2020-11-18

  Marita Ohlquist VIP
En bra text med djup innebörd!
2020-11-18

  Solstrale VIP
Svårt men bra, när det går och orden gör att man förstår!
2020-11-18

  ULJO
Som Kent sjöng "utan dina andetag"
2020-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP