Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Dansa till falska toner

Har du lärt dig dansa?
Tänk att det har jag
Men jag lärt att välja
det händer ej var dag
Ty pipan ljuder ofta
stark men ack så falsk
När rena toner sinom ljuder
jag lovar
att utan tvekan tacka ja
om det till dans
åter bjuder.




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-11-17 00:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP