Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eldflugor

Ni må tro att ni är små
Eldflugorna
I mitt liv
Vackrast när det skymmer




Fri vers av Lialdoh VIP
Läst 30 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-03-26 07:20



Bookmark and Share


  Skatflickan VIP
vackert~•°• både ord och bild
2024-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP