Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Förakt

Jag föraktar
Inte ofta
Men du som av småaktig lathet
Låter bli
Låter någon annan
böja rygg, jobba mer.
För att du ska slippa.
Förakta jag
Alltid.




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 35 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-10 21:57



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag föraktar Hamas.
2024-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP