Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Country

Jag fick frågan från countrybandet Rooster and crow att skriva en dikt och ta fram en omslagsbild som beskriver varje låt på deras kommande skiva.
Så här kommer det första stapplande steget på engelska;

There is nothing easier to thaw
than a soul longing for warmth




Fri vers (Fri form) av Lialdoh VIP
Läst 50 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-02-27 23:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP