Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gnutta. Livsglädje

Hemma i mitt korall näste. Rofyllt.
Där vingar av kristall får utvecklas. Stillsamt.
Starkare. Midnattsblå.
Som pudergrå videung. Smekning.
Närhet och skugga. Vidrör.
Utan drömmar. Tomtebloss.
Det vackraste. Du.
Äldre än snödroppar på äng. Vit marmor.
Yngre än rosenkvarts. Svart onyx.
Letar efter något. Söker.
Letar efter någon. Finner.
När det som pulserar. Livet.
En saknad. Regnet.
Ett språk. Tystnad.
Sammet och spets. Underbart.
Betydligt mer drömsk. Sagofe.
Av dig. Älskad.
Skönhet. Rogivande.
Dikten. Poeten.
Prolog. Epilog.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 97 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-11-17 15:57



Bookmark and Share


  Horace
att kunna skriva så här
är att kunna ta för sig av
den rikedom som just
blivit upptäckt tillgänglig
och som är mer levande i än
den värld vi kallar vardag
om inte vardagen med alla
sina svartvita skuggor
införlivas med denna
poetens sinne för
kvalitet.

Om så sker
och poeten vill att det
ska kunna hända infinner
sig i poetens sinne första
toner av salighet i mäktigt
beat som kan fortgå länge

2020-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP