Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankarna om en väldigt god vän till mig


En surrig jobbig fluga

Du är den vän som lyssnar bäst
du är den vän som jag känner mest
du är den vän som får mig att skratta
gråta
känna att jag är värd nånting

En gång var vi som bröder
aldrig skulle vi bryta några band
men nu när vi bor så långt bort ifrån varann
så känns det som vi bor i olika planeter

Jag försöker att få tag i dig utan något svar
det känns som att jag är en surrig jobbig fluga
som du bara viftar bort

jag vet att du har mycket att göra under sommaren
men jag vill höra din röst igen
inte vara en surrig jobbig fluga som du bara viftar bort

nån sa att man inte kan äga varann
och det är visserligen sant, men har man en sån vänskap som vi
så ska det inte behövas känna att man är en surrig jobbig fluga
som bara går att vifta bort.




Fri vers av Marcus Olsson
Läst 466 gånger
Publicerad 2006-07-17 14:18



Bookmark and Share


    Camillaa
En fin text om vänskap
/ C *
2006-08-26

    Elli
Hoppas den där surriga jobbiga flugan försvinner :).
Det var en jätte fin vänskaps-text tycker jag!
2006-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Marcus Olsson
Marcus Olsson