Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snart är det vinter...

Ljust, ljust grå
syns kvällen
övergående i
skymning

Regnig var dagen
med ärenden hit
och dit

Vart har
paraplyerna
tagit vägen

Aldrig på plats

Alltid kvarglömda
någonstans

liksom handskarna
och vantarna
samt mössan

Inte att förglömma

Det är mänskligt att
glömma och förlåta

Kanske främst sig själv
sig själv

För att vara disträ

Tänka för mycket

Fara iväg i tanken

Snart är det vinter
Med allt vad det
innebär




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-21 15:50



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Vinterns bök och komihåg...bara att komma sig ut är ett helt företag. Men väl ute får man lön för mödan.
2020-11-22

  Solstrale VIP
Vardagsverksamheten glömske-romantik,,, ja någon sa att glömmer man är det för att man vill komma tillbaka, eller vill få besök ... Vantar,,mössa och paraply kanske nu bor i en regnby ... :)
2020-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP