Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som ett näste av snö

Mitt skelande jag.
Blickar ut över vår värld.
Vem ruvar oss nu?




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-22 16:46



Bookmark and Share


  Horace
vacker och tänkvärd

skelande kan innebära
större synfält och
bättre överblick
lägger märke
till att vi
ruvas

är vi gökungar
eller hör vi hemma
i boet, är det vårt hem?
2020-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP