Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanning

Tror du det är sant
Allt det som de säger oss
Inget är så lätt




Bunden vers (Haiku) av Mira Larsson
Läst 84 gånger
Publicerad 2020-11-26 17:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mira Larsson
Mira Larsson