Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ETT UPPROP.

SVARA MIN GUD

på Morgonens frågekviss

som en fluglort
är jag
på Himmelens fönster

Klarhet störd

begråter Herren gud
offrets syndafall
med ögats smolk

coronas
stjärnefall
picklad blev


Frågade min Gud

nös Du vid
skapelseakten.

© Bosse 27 november 2020.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Bossepoet från Österbotten
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-28 06:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten