Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tids kapsyl beredd att resa Vi rymmer Framför deras nesa


Vi rymmer från troglodyter

Övergivenhetens magi
Lägger fram lock bet
Invandra getto
I monsters spindelnät

Tids kapsyl beredd att resa
Vi rymmer
Framför deras nesa

Vi rymmer från troglodyter
Myndigheter –
Gigantiska parasiter




Bunden vers av izabella wallin VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-12-01 22:22



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Välfångat
2020-12-13
  > Nästa text
< Föregående

izabella wallin
izabella wallin VIP