Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En del fåglar har...




...setts ta sats och flyga från bara marken och breda ut sina vingar så som till flykt. Så varför någon förfriskad person tar hissen upp till 32a våningen är därför som ogenripligt. Det enda som verkar gebripligt är att de tar hissen istället för att gå alla trapporna. De enda annars är väl nyförälskade par vilka vilja vina varandra hur mycket deras förälskelse räcker till, även om det sedan skulle visa sig att de redan på tolfte våningen, pustar en smula.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 103 gånger
Publicerad 2021-12-24 17:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP