Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dimglas

Jag sköljde glasen
i regn, på dimtung lerjord
minnen löstes upp




Bunden vers (Haiku) av Lustverket VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-12-04 12:41



Bookmark and Share


  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Vackert med glasen sköljda i regn...
2020-12-05

  Kungskobran VIP
Som man diskar får man resultat
2020-12-04

  AiA Maria den fria

Vackert!

Tack!
2020-12-04

    ej medlem längre
nam! så gott språk
2020-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP