Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döden





Inte född in i den mänskliga döden, förlorad i en underjordisk flod omhöljd månens bleka slöjor räknar han dagar som streck i dödens svarta bok.

Vägen ut är att lura universum att du har full hand - att bli alldeles osynlig är priset. Som betraktare av livet ur dödens krater för att plantera nattens svarta blommor och rista in sitt namn i varje gravsten - Jesus målade tavlan som är livet självt i livet föll han i glömska; i döden tog han över världen.




Fri vers av Knark VIP
Läst 81 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-12-05 07:19



Bookmark and Share


  Väsensskild
Vackert diktat om ett allvarligt ämne.
2020-12-12

  Solstrale VIP
Fantastisk text!
2020-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Knark
Knark VIP