Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att stjäla minnen genom intriger och deras plats är det största brottet.


Det här är midnattsblått.

 

 

Husaffären mellan Ebba Busch och Esbjörn Bolin (expressen.se)

 

 I landet som heter Sverige föll en kyrkobricka av

  politiskt tränga honom i huset straffas  genom att gå med på tjatade sig till ett köp som bar en dissektion typ sjörövare kokt på en diskantens filage på 500 de m.

? Esbjörn: Hon tjatade ? Ebba: Är jag rättslös?

 

Dessa tamntande till sex med vuxna, eller barn, förståelse se kallad mobbning med finäs,

 tjatande…. jaff 2 m regel.

P.s kyrka har blivit en bandit företag  finns inte ett ord för God Jul till KD.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-05 15:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP