Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tom spegelbild

Ser speglarna på väggen där

En hastig blick när jag går förbi

Men att möta min egen blick däri 

För att i djupet av mina ögon

Se min själs sanna väsen

Är mer än vad jag klarar av 

 

Ty mitt hjärta är starkt och svagt

Och min spegelbild den vill jag ej möta

Utan fäster blicken någon annanstans

Och hoppas andra vågar se det där

Jag själv känner är för svårt att möta 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-12-07 06:55



Bookmark and Share


  Magica VIP
en smärtsam text som berör, kram
2020-12-16

  ULJO
Man vill gärna inte se. Men man måste för att kunna komma framåt. Tungt och svårt
2020-12-07

  Marita Ohlquist VIP
Berörande och vemodigt om att inte våga se sig i spegeln!
2020-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP